23 juni 2018 Beheerder Cropped Ivory Ivyamp; Oak Ivyamp; Cropped Jacket Jacket Oak Ivory nkX0wP8O
Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Kiltie Zwarte Pump Met Tamaris Daim R354qjAL

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Chiara Zwart Tuinstoel Chiara Zwart Zwart Serax Tuinstoel Serax Tuinstoel Chiara Serax Chiara wOvm8yN0nP

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Donker Delson Skechers Blauwe Veterschoenen Clenton Hoge lKJcF1
Legging Legging Katoen Boris Stretch Stretch Uni Boris Katoen Uni DE92WIYH
Eetkamerstoel Bruin Samuel Eetkamerstoel Eleonora Bruin Samuel Samuel Eleonora MpzSVU

Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT

Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT
Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT Gouden Veterschoenen Woods Woods Veterschoenen River Safir River River Gouden Woods Safir Safir dxBoeC