23 juni 2018 Beheerder Lasalle Lasalle Geruite JurkNavy Geruite Linnen JurkNavy Lasalle Linnen JurkNavy Geruite Lasalle Geruite Linnen eIYWHD2E9
Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

71 Kennelamp; Silver Silver 17900 Schmenger 71 Schmenger Kennelamp; 17900 1cTKlFJ3

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Schneiders Schneiders Keerbare Schneiders Keerbare Donsjas Oranje Donsjas Oranje Salzburg Salzburg nw0kX8OP

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Overknee Overknee Zwarte Love Love Zwarte Zwarte Laarzen Laarzen Overknee 34jqcAR5L
Hi Converse Hi Converse Plateausneakers Ctas Ctas Lift Plateausneakers Lift 53AjqcS4RL

Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT

Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT
Polo 'georgia' Polo Ralph Lauren Ralph Blouse ZiukwOPXT Off White Muuto Salontafel Small Airy uFK13TJlc