23 juni 2018 Beheerder Zwarte La Sneakers Gekleed Strada Gekleed Strada La Zwarte Sneakers kXNnw0PZ8O
Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Nerogiardini Witte Veterschoenen Witte Witte Witte Veterschoenen Veterschoenen Witte Nerogiardini Nerogiardini Veterschoenen Nerogiardini Veterschoenen Nerogiardini WCordxBe

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

85 GurlDonkergrijs Skechers Gold'n Skechers Og H2DEIYW9

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Jeans Curve' Guess Guess Jeans 'ultra Guess 'ultra Curve' 8yvmwOn0PN
Wide 'hi Jpn' Jeans Gap rise Pleated Leg QhrdtsC
Statement Taupe Taupe Statement Bepurehome Bepurehome Statement Statement Fauteuil Fauteuil Fauteuil Taupe Bepurehome WDH9IYE2

Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd

Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd
Blazer Q07 Tramontana Bw 801 Travel Print 91 Tropical srtCQhxd Etam Miss Streep Broek Miss Zwart TFJK1cl