23 juni 2018 Beheerder Reebok Classic Classic Leather Reebok Sneakers 5Aj43RL
Cambio Met Print Broek Zwart FK3TJ1cl

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Rieker Rieker Rieker Rieker Veterlaarsjes Veterlaarsjes Veterlaarsjes Rieker Rieker Veterlaarsjes Veterlaarsjes Rieker Veterlaarsjes DEIYWH29

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

'jacqueline' Guess Sweatshirt 'jacqueline' 'jacqueline' Sweatshirt Guess Guess 'jacqueline' Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt Guess Guess iOkXPTZu

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Turi Met Rits Voor Landhaus Midi dirndljurk wZkTlPXuiO
Velisca Laarzen Sioux Velisca Sioux Laarzen Sioux Laarzen Velisca 706 706 POn0wXk8

Cambio Met Print Broek Zwart FK3TJ1cl

Cambio Met Print Broek Zwart FK3TJ1cl
Cambio Met Print Broek Zwart FK3TJ1cl Form Armchair Donkerbruin MessingStof Copenhagen Stoel Normann LSGqUzpMV