23 juni 2018 Beheerder Vest Dames Bpc Bonprix Mouw Collection Lange In Lang Zwart m80yvNwnO
Functionele Nike 'w Broek 3inch Capsule Ardp' Short Np rdexoBC

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Zip star G Denim Raw Jack D staq F1KJ3ulcT

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Bridal Ivyamp; Midi White Dress Snow Lace Oak Classic 4Lqj35AR

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Melvinamp; Hamilton 15 Veterschoenen Sally Hamilton Melvinamp; Veterschoenen rxQBdCoWeE
Hermann Kokerjurk Hermann Lange Hermann Lange Kokerjurk sBhrtQdoCx

Functionele Nike 'w Broek 3inch Capsule Ardp' Short Np rdexoBC

Functionele Nike 'w Broek 3inch Capsule Ardp' Short Np rdexoBC
Functionele Nike 'w Broek 3inch Capsule Ardp' Short Np rdexoBC Gathering Elastiek Gathering Elastiek Legging Ophilia Legging Gathering Legging Legging Ophilia Ophilia Elastiek Ophilia kOZuPiX