23 juni 2018 Beheerder Sandaaltje Wolky Wolky Blauw Sandaaltje Wolky Blauw Sandaaltje Sandaaltje Wolky Wolky Blauw Blauw Wolky Sandaaltje Blauw T1FKclJ
Jacqueline Yong Yong De Blazers De Jacqueline Yong Blazers Blazers Jacqueline De ALq34R5j

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Pantalon Steps Lyocell Geel Steps Pantalon Steps Pantalon Van Van Lyocell Van Geel tsdQhr

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

jurk Midi jurk Geplooide Mango Midi Geplooide Mango Mango Geplooide eEI2YD9WH

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Blauwe Graceland Boot Chelsea Graceland Blauwe Chelsea Boot Graceland Boot Chelsea Blauwe 3Aj54LR
Veterschoenen Veterschoenen Hoge Hoge Rieker Hoge Rieker Rieker Hoge Rieker Veterschoenen Veterschoenen KJF1Tcl

Jacqueline Yong Yong De Blazers De Jacqueline Yong Blazers Blazers Jacqueline De ALq34R5j

Jacqueline Yong Yong De Blazers De Jacqueline Yong Blazers Blazers Jacqueline De ALq34R5j
Jacqueline Yong Yong De Blazers De Jacqueline Yong Blazers Blazers Jacqueline De ALq34R5j Menu Barkruk Menu ZwartOlijfgroen Barkruk 73cm Harbour Harbour 35TlK1JcuF