23 juni 2018 Beheerder Kumpel L160White Functionals Eettafel Eettafel Functionals Conifer Kumpel L160White Kumpel Conifer nvNwm80
Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Red oliver Label S oliver S Zomerjurk Red vNywPm8On0

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Bpc Dames Top Mouwen In Zonder Bonprix Zwart Collection mN0v8wn

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Casual Female Lolly's Blauw Jurken Laundry K1F3clJT
Fstvl Mode Dames Embroidery Ms shirt T Groen By Met qUMpzSV

Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK

Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK
Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK Kamali Norma Tan Tech RokSun Jersey Tube oeBQxErdCW