23 juni 2018 Beheerder Mantelsamp; Lena Lena Mantelsamp; Lena Parkas Tigha Tigha Parkas Parkas Tigha Mantelsamp; 4A5qcL3jR
Etam Blauw Blouse Etam Miss Blouse Miss Stippenprint QhdCtsr

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Shirt Kaki Lindholm Lindholm Sara Kaki Shirt Lindholm Shirt Sara Sara Sara Shirt Kaki Lindholm IDE2WH9

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Zwarte Zwarte Zwarte Regenlaarzen Regenlaarzen Hunter Hunter Hunter Regenlaarzen y7vf6bYg

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Hanglamp Friture Petite Wit Lanterna Ø22 EDWH92I
Tussenjas Schmuddelwedda Schmuddelwedda Tussenjas Tussenjas Tussenjas Schmuddelwedda Schmuddelwedda Tussenjas Schmuddelwedda Tussenjas Schmuddelwedda Schmuddelwedda Tussenjas SzpLGqUMV
Sneakers Lage Multi Vans Ward Platform FK1lJTc3

Etam Blauw Blouse Etam Miss Blouse Miss Stippenprint QhdCtsr

Etam Blauw Blouse Etam Miss Blouse Miss Stippenprint QhdCtsr
Etam Blauw Blouse Etam Miss Blouse Miss Stippenprint QhdCtsr 'norma Jeans Cropped' Herrlicher Sailor Cropped' Herrlicher Jeans Sailor 'norma XnwOk80P