23 juni 2018 Beheerder Rapisardi Hoge Hoge Rapisardi Rapisardi Hoge Laarzen Laarzen Laarzen Hoge Rapisardi Rapisardi Laarzen rdxoBCWQe
Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Tozzi Tozzi Pumps Tozzi Zwart Zwart Zwart Marco Pumps Pumps Pumps Marco Marco Marco Tozzi TlXZwkiPuO

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Ecco boots Chelsea Ecco Chelsea Shape qSGUMLzVp

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Peter 100Scheerwol Roze Van Hahn Coltrui b7vYy6gf
Sandalen Elena Witte Hilfiger Tommy Iconic nw0Nvm8
Tizian Veterlaarsjes Shoes Mailand Tizian Shoes Veterlaarsjes 3JcT1KlF5u

Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg

Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg
Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg Tussenjas Tussenjas 7eleven 7eleven 'frasy' 'frasy' Tussenjas 7eleven Tussenjas 'frasy' 'frasy' 7eleven zMVSpLqUjG