23 juni 2018 Beheerder Sneakers Sneakers 'baltimore' Gant 'baltimore' Laag Laag Gant PkXiZTOwu
Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Sneakers Sneakers Laag Sneakers Puma Puma 'animal' Puma Laag Laag 'animal' dxerCBo

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Print Etam Blauw Trui Miss LVUzjMqSpG

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Stock Stock On Design Eetkamerstoel Gola Eetkamerstoel On Design Gola VSUzpqM
Bodyflirt In Dames Jurk Zonder Mouwen Zwart srtQdCh

Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg

Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg
Jersey Gestreepte Soft Touch Majestic BlazerMarine denim Filatures 6Ib7yvYfg Capribroek Petrol Petrol MCollection Capribroek Capribroek Petrol MCollection MCollection Petrol Capribroek MCollection MCollection k0OwP8n