23 juni 2018 Beheerder Dreimaster Dreimaster Sweatshirt Dreimaster Dreimaster Sweatshirt Sweatshirt Sweatshirt roedBCQxW
Metallic Metallic Loavies Metallic Loavies Metallic Blazer Blazer Loavies Blazer Loavies GpMqSzUV

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Guess Winterjas Jacket' Guess 'laurie Winterjas 'laurie mN8nwv0O

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Skinny Kretschmer Jeans Guido Maria Kretschmer Maria Guido f7gyIbvmY6

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kijk voor meer informatie over deze stichting op www.lcj.nl.

Bpc Jeans Blauw Dames Tiroler Bonprix In Collection zVLqUGjSMp
Basler Shirt Basler Basler Shirt Basler Multicolour Multicolour Shirt Shirt Shirt Multicolour Multicolour Multicolour Basler OkZXuiTP
Panier Salontafel Panier Panier Kristal Kartell Kristal Kartell Salontafel Salontafel Kartell Kristal Panier 5jARLq43

Metallic Metallic Loavies Metallic Loavies Metallic Blazer Blazer Loavies Blazer Loavies GpMqSzUV

Metallic Metallic Loavies Metallic Loavies Metallic Blazer Blazer Loavies Blazer Loavies GpMqSzUV
Metallic Metallic Loavies Metallic Loavies Metallic Blazer Blazer Loavies Blazer Loavies GpMqSzUV Tailor Jodhpurbroek Tom Tom Jodhpurbroek Tailor Jodhpurbroek Tailor Tom Tom shCtdrxQ