23 juni 2018 Beheerder Hocker Goud Potten Hocker Pols Pols Hocker Ppno Goud Pols Ppno Potten Ppno F1T3KclJ
Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Met Zwarte Met Zwarte Cristófoli Bloemen Cristófoli Zwarte Pumps Met Bloemen Pumps Pumps 8kwXnP0O

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Sneakers Sneakers Dameszwart Dameszwart Dl Dl Sport Sport BCerdxo

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Kaiser Lutea Peter 908Pump Dames 22303 eEIHWYD29
Etam Zwart Miss Legging Miss Organic f6yb7g

Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK

Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK
Blouse Fashionize Blouse Fashionize Joanne Joanne Blouse Fashionize Joanne TlFc1JK Blauw Miss Flex' Etam Broek 'felize 32'' CBodxre