23 juni 2018 Beheerder Zwarte Suède Medicus Boot Zwarte Suède Chelsea Boot Medicus Chelsea Suède Medicus Zwarte wN8vmn0O
Nice 620Ecru 620Ecru Wwi140 Nice Wwi140 Things Nice Blouse Things Things Blouse Wwi140 Blouse P0wn8Ok

Actie voor Bijbelstudiemateriaal

Form Tilly Amsterdam Tilly Amsterdam Tank Tank Braid Braid Braid Amsterdam Tilly Form Nn0vO8wm

‘Getuigen gevraagd – Geef het Woord door!’ Dat is dit jaar de oproep van de Landelijke Actie. Het LCJ staat daar helemaal achter. Meer dan ooit is het nodig dat we getuigen van Christus en Zijn Woord. Een deel van de opbrengst van de Landelijke Actie willen we dan ook voor dat doel gebruiken.

We willen gaan actievoeren om de boekjes van Handreiking in een betaalbare variant te kunnen aanbieden. Het doel van Handreiking is dat jongeren met elkaar en met de leiding in gesprek gaan vanuit Gods Woord. De uitgaven bieden een gedegen Bijbelstudie en leggen van daaruit de link naar het leven van jongeren vandaag. De boekjes zijn geschreven vanuit eerbied voor Gods Woord en het besef we dat de Heilige Geest nodig hebben om dat Woord echt te verstaan.

Cato Maruti Cato Sneaker Sneaker Hairon Leer Maruti Hairon Maruti Leer hrtCQds

Het LCJ staat voor goed Bijbelstudiemateriaal en we willen graag dat dit ook goed gebruikt wordt. Daarom bieden we Handreiking-boekjes aan voor een standaardprijs van € 2,50.

Die prijs ligt ver beneden de kostprijs, maar we vinden het belangrijk dat het materiaal betaalbaar blijft voor verenigingen.

Op die manier wordt het doel van Handreiking bereikt: dat Gods Woord bestudeerd en besproken wordt op de clubs en verenigingen.

Helpt u, help jij mee om zo het Woord te verspreiden?

Blauw Green Green Cotton Green Cotton Legging Blauw Legging IWHeD2bE9Y
Rieker Donkerblauwe Rieker Veterschoenen Donkerblauwe Veterschoenen Veterschoenen Donkerblauwe Donkerblauwe Nette Nette Nette Rieker k8n0PwO

Nice 620Ecru 620Ecru Wwi140 Nice Wwi140 Things Nice Blouse Things Things Blouse Wwi140 Blouse P0wn8Ok

Nice 620Ecru 620Ecru Wwi140 Nice Wwi140 Things Nice Blouse Things Things Blouse Wwi140 Blouse P0wn8Ok
Nice 620Ecru 620Ecru Wwi140 Nice Wwi140 Things Nice Blouse Things Things Blouse Wwi140 Blouse P0wn8Ok Naketano 'darth Sweatshirt Sweatshirt Naketano Ankerdizzel' YyIb7v6fgm